Peluş Kumaşçılıkta Lider Firmayız

Atlas Peluş Kumaşçılık uzakdoğudan (çin, kore ve japonya) ithal ettiği peluş kumaşlarla sürekli yeniliği hedefleyen, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda daima değişim içinde bulunup kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir firmadır.

Tekstil sektörünün güvenilir firmalarından Atlas Tekstil ve Kumaşçılık iç piyasanın peluş kumaş ihtiyacını ithal ederek sektöre dinamizm kazandırır. Günün moda ve kültürel renklerini sürekli takip ederek toplumun kaliteli ürüne ulaşmasında etkili olur. 

Atlas Peluş Kumaşcılık; tekstil, konfeksiyon, mobilya ve çanta imalat sektörüne yönelik peluş kumaş ihtiyacı noktasında sürekli yenilikçi bir anlayışla hizmetini sürdürmektedir. İmalatçı ve üreticilere yönelik ithal ve yerli suni kürk, peluş, welsoft kumaş, süet, laminasyonlu peluş, kapitone, kaşe kumaş, yünlü kaşe kumaş alanlarında geniş ürün yelpazesine sahip çok özel bir firma olmaya devam edeceğiz.

Atlas Peluş Kumaş ithal ettiği malları yurtdışına ihracat yolu ile pazarlayarak ülkemize hatırı sayılı bir gelir girdisi kazandırır. Yurtdışı referansları arasında en önemli kısmı Gürcistan, Ermenistan, Bulgaristan, Yugoslavya, Moldovya ve Rusya teşkil etmektedir. Ayrıca Asya, Avrupa Arap ve Afrika ülkelerinin bir çoğuna Peluş Kumaş ihracatı yapmaktadır.